På badeværelset


Alt i brusedøre og brusevægge

Få en glarmester til at levere og montere jeres nye brusedør eller brusevægge – så er I sikret et professionelt resultat.

Ring til City Glarmesteren i Odense på telefon 66 12 84 38 for en uforpligtende samtale. Du er også meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, så ringer vi dig op ved førstkommende lejlighed.

En skræddersyet løsning

Vi har egen produktionshal og kan således skære og bore i glasset, så det passer til lige præcis dit badeværelse. Mange færdiglavede produkter mangler lige præcis et par enkelte centimeter på den ene eller anden led, og en brusedør eller brusevæg lavet efter mål vil altid være den mest elegante og funktionelle løsning.

Specialindrettede brusekabiner

Hos City Glarmesteren er vi behjælpelige med alt lige fra projektering til montering af løsninger i glas til badeværelser af alle størrelser. Glasset kan med sandblæsning forsynes med mønstre/struktur efter dine ønsker.

Få opgaven løst rigtigt – første gang

Vi har gennem årene lavet rigtig mange brusekabiner, og har på den måde oplevet de forskellige problemstillinger, der kan opstå ved sådan et projekt. Den erfaring kommer naturligvis dig til gode; materialevalg, værktøj, funktionalitet er gennemtænkt til mindste detalje. Ring på telefon 66 12 84 38 og få en uforpligtende snak om dit nye badeværelse.